söndag 4 oktober 2009

En händelserik dag

Idag har jag i egen åsikt inte gjort så mycket. Jag var på lunch hos min "svåger" och hans flickvän, promenerade lite och åkte hem. Otto var med hela tiden, och ser man det ur hans perspektiv så är dagen helt plötsligt väldigt händelserik, det hände massvis med saker som inte sker på vanliga dagar.

Dagen började med att matte och Otto tog en kort kiss-promenad och sedan blev Otto instängd i köket medan matte duschade och gjorde sig klar. Så långt är dagen precis som vanligt. Men sen började det hända konstiga grejer.
Vi gick ut igen och klev på den här stora konstiga orangea saken som tydligen kallas buss, och som även svänger, lutar, skakar och låter konstigt. Och när man kliver av den är man på ett helt annat ställe än när man klev på den. Sedan gick vi genom lite betongdjungel, där Otto visade vad han tyckte genom att skita mitt på ett litet torg, och sedan vidare förbi en massa läskiga bilar och igenom en konstig tunnel. Efter det blev allt lite normalt igen, Otto nosade och kissade på varenda träd och stolpe och spanande efter alla andra hundar vi såg.
Vi gick till en gräsplätt och lekte med lite löv i vinden, vilket var hur roligt som helst och Otto ville inte riktigt gå därifrån, men när matte ropar så vet man ju aldrig vad för kul det kan komma. Sen gick vi in i ett konstigt hus och uppför en massa trappor och ringde på en dörr och där dök M & M upp och det är ju hur roliga människor som helst! Och efter att Otto nosat igenom hela lägenheten så ringde det på dörren igen och A & S kom och dom är ju också jätteroliga! Otto var så upphetsad och glad att han inte kunde varva ner så matte fick hjälpa till, och efter det så var allt frid och fröjd. Alla människorna åt och Otto tuggade på ett tuggben.
Sedan bar det av nedför alla trapporna igenom och ut genom den läskiga genomskinliga dörren och vidare för en promenad på ställen som vi aldrig varit på förut. Det fanns massa spännande hundar att spana på med matte lät inte Otto hälsa på en enda. Vi lekte med kvistar och Otto busade till sig ordentligt och fick tömma lite energi. Sedan gick vi förbi en massa träd och genom betongdjungeln igen osså bar matte ombord Otto på en sån där konstig orange grej igen och när vi klev av den så var vi hemma. Skumt! Och när vi ringde på hemma hos oss så öppnade husse! Husse som varit borta i ett par dagar, så Otto blev verkligen jätteglad att se honom.

Kan tillägga att lille Otto sovit i stort sett non-stop sen vi kom hem. Det är jobbigt att vara en liten hund som får vara med om en massa konstiga saker, alla på samma dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar