måndag 12 oktober 2009

Golfhunden Otto

Jag och N var bjudna på bröllop i helgen och det var ett fantastiskt bröllop. Men vad gör man med sin lilla fluffiga vän när man vet att man ska vara borta hela dagen? Jo, man får såklart försöka övertala någon vänlig själ att vara hundvakt. I vårt fall bad jag mina föräldrar, då bröllopet vi var på var en tillställning inom N's släkt.
Mina kära föräldrar sa okej och kom vänligt nog och hämtade Otto redan klockan 11 i lördags. Med tanke på att bröllopet började kl 15 och det var en bit att åka så var vi ytterst tacksamma över detta. Exakt vad dom gjort tillsammans under lördagen och söndagen tills Otto lämnades över till vid ca kl 18 på söndagen vet jag inte, men lite granna har jag fått höra. Bland annat att Otto gått med på två golfrundor och inte tyckte att min pappas golfbag var speciellt rolig att ha vara i närheten av då den skramlade. Han är alltså på god väg mot att bli golfhund! Sedan fick jag höra att Otto tydligen charmat min morbror så till den grad att min morbror matat Otto med korv(!). Otto tenderar ju till att komma ihåg vem som ger honom godsaker ganska länge, han nosar fortfarande på handväskor sedan min kära farmor gav Otto godis ur sin handväska när han bara hade bott hos oss ett par veckor.
Mamma berättade också att Otto fått torrfodret med mjölk och med skinka. Snacka om lyxweekend för lilla hunden! Han kommer tro att han bytt ner sig nu när han är tillbaka hos oss ju...

Hur som helst så var bröllopet underbart trevligt, ett stort tack till G & M för att vi fick komma! Och ett stort tack till mina kära föräldrar B & L-O för att de gjorde det möjligt genom att passa vårt lilla odjur!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar